Pellavansiemenpatonki

Sekoita haaleaan veteen suola, soker ja hiiva.

Lisää joukkoon pellavarouhe ja jauhot.

Alusta taikina tasaiseksi ja kimmoisaksi.

Peitä taikina liinalla ja anna kohota.

Leivo kohonneesta taikinasta 3 patonkia.

Nosta leivinpaperin päälle uunipellille ja kohota hyvin.

Paista 225 asteessa n. 15min kunnes ne ovat kauniin vaalean ruskeita.

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Amanda09
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 41g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 1.1g4.4kcal0g1.1g0g0g
Hiiva, 50g6.8g4.1kcal0.9g0.1g0g0g
Pellavarouhe, Risetti, 1rkl = 8g20g99kcal5g6.8g5.9g5.8g
Vehnäjauho puolikarkea 44g152kcal4.5g30.9g0.5g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana228g518kcal20.8g77.8g12.8g14.6g
Valittu annoskoko114g259kcal10.4g38.9g6.4g7.3g
Annoskoko puolitettuna57g129kcal5.2g19.5g3.2g3.7g
Arvot/100g100g227kcal9.1g34.1g5.6g6.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121453