Pellavansiemenpatonki

Sekoita haaleaan veteen suola, soker ja hiiva.

Lisää joukkoon pellavarouhe ja jauhot.

Alusta taikina tasaiseksi ja kimmoisaksi.

Peitä taikina liinalla ja anna kohota.

Leivo kohonneesta taikinasta 3 patonkia.

Nosta leivinpaperin päälle uunipellille ja kohota hyvin.

Paista 225 asteessa n. 15min kunnes ne ovat kauniin vaalean ruskeita.

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Amanda09
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 435g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g7.3g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 12g47kcal0g11.6g0g0g
Hiiva, 50g73g44kcal9.5g0.8g0.3g0g
Pellavarouhe, Risetti, 1rkl = 8g218g1051kcal53.3g72.5g62.7g61.8g
Vehnäjauho puolikarkea 472g1618kcal48.1g330.1g5.7g16.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2432g5522kcal221.8g830g137.4g156.6g
Valittu annoskoko1216g2761kcal110.9g415g68.7g78.3g
Annoskoko puolitettuna608g1381kcal55.5g207.5g34.4g39.2g
Arvot/100g100g227kcal9.1g34.1g5.6g6.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121453