Pellavansiemenpatonki

Sekoita haaleaan veteen suola, soker ja hiiva.

Lisää joukkoon pellavarouhe ja jauhot.

Alusta taikina tasaiseksi ja kimmoisaksi.

Peitä taikina liinalla ja anna kohota.

Leivo kohonneesta taikinasta 3 patonkia.

Nosta leivinpaperin päälle uunipellille ja kohota hyvin.

Paista 225 asteessa n. 15min kunnes ne ovat kauniin vaalean ruskeita.

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Amanda09
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 490g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g8.2g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 13g53kcal0g13g0g0g
Hiiva, 50g82g50kcal10.7g0.9g0.3g0g
Pellavarouhe, Risetti, 1rkl = 8g245g1183kcal60g81.5g70.5g69.5g
Vehnäjauho puolikarkea 531g1820kcal54.1g371.4g6.4g18.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2736g6212kcal249.6g933.6g154.4g176.2g
Valittu annoskoko1368g3106kcal124.8g466.8g77.2g88.1g
Annoskoko puolitettuna684g1553kcal62.4g233.4g38.6g44.1g
Arvot/100g100g227kcal9.1g34.1g5.6g6.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121453