Pellavansiemenpatonki

Sekoita haaleaan veteen suola, soker ja hiiva.

Lisää joukkoon pellavarouhe ja jauhot.

Alusta taikina tasaiseksi ja kimmoisaksi.

Peitä taikina liinalla ja anna kohota.

Leivo kohonneesta taikinasta 3 patonkia.

Nosta leivinpaperin päälle uunipellille ja kohota hyvin.

Paista 225 asteessa n. 15min kunnes ne ovat kauniin vaalean ruskeita.

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Amanda09
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 544g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 15g59kcal0g14.5g0g0g
Hiiva, 50g91g55kcal11.9g1g0.4g0g
Pellavarouhe, Risetti, 1rkl = 8g272g1314kcal66.7g90.6g78.4g77.3g
Vehnäjauho puolikarkea 590g2023kcal60.1g412.6g7.1g20.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3040g6902kcal277.4g1037.4g171.8g195.8g
Valittu annoskoko1520g3451kcal138.7g518.7g85.9g97.9g
Annoskoko puolitettuna760g1726kcal69.4g259.4g43g49g
Arvot/100g100g227kcal9.1g34.1g5.7g6.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121453