Pellavansiemenpatonki

Sekoita haaleaan veteen suola, soker ja hiiva.

Lisää joukkoon pellavarouhe ja jauhot.

Alusta taikina tasaiseksi ja kimmoisaksi.

Peitä taikina liinalla ja anna kohota.

Leivo kohonneesta taikinasta 3 patonkia.

Nosta leivinpaperin päälle uunipellille ja kohota hyvin.

Paista 225 asteessa n. 15min kunnes ne ovat kauniin vaalean ruskeita.

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Amanda09
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 600g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 16g65kcal0g16g0g0g
Hiiva, 50g100g61kcal13.1g1.1g0.4g0g
Pellavarouhe, Risetti, 1rkl = 8g300g1449kcal73.5g99.9g86.4g85.2g
Vehnäjauho puolikarkea 650g2230kcal66.2g455g7.8g22.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3352g7610kcal305.6g1144g189.2g216g
Valittu annoskoko1676g3805kcal152.8g572g94.6g108g
Annoskoko puolitettuna838g1903kcal76.4g286g47.3g54g
Arvot/100g100g227kcal9.1g34.1g5.6g6.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121453