Pellavansiemenpatonki

Sekoita haaleaan veteen suola, soker ja hiiva.

Lisää joukkoon pellavarouhe ja jauhot.

Alusta taikina tasaiseksi ja kimmoisaksi.

Peitä taikina liinalla ja anna kohota.

Leivo kohonneesta taikinasta 3 patonkia.

Nosta leivinpaperin päälle uunipellille ja kohota hyvin.

Paista 225 asteessa n. 15min kunnes ne ovat kauniin vaalean ruskeita.

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Amanda09
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 2g8.1kcal0g2g0g0g
Hiiva, 50g13g7.6kcal1.6g0.1g0.1g0g
Pellavarouhe, Risetti, 1rkl = 8g38g181kcal9.2g12.5g10.8g10.6g
Vehnäjauho puolikarkea 81g279kcal8.3g56.9g1g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana419g951kcal38.2g143g23.8g26.8g
Valittu annoskoko210g476kcal19.1g71.5g11.9g13.4g
Annoskoko puolitettuna105g238kcal9.6g35.8g6g6.7g
Arvot/100g100g227kcal9.1g34.1g5.7g6.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121453