Pellavansiemenpatonki

Sekoita haaleaan veteen suola, soker ja hiiva.

Lisää joukkoon pellavarouhe ja jauhot.

Alusta taikina tasaiseksi ja kimmoisaksi.

Peitä taikina liinalla ja anna kohota.

Leivo kohonneesta taikinasta 3 patonkia.

Nosta leivinpaperin päälle uunipellille ja kohota hyvin.

Paista 225 asteessa n. 15min kunnes ne ovat kauniin vaalean ruskeita.

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Amanda09
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 82g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 2.2g8.8kcal0g2.2g0g0g
Hiiva, 50g14g8.3kcal1.8g0.1g0.1g0g
Pellavarouhe, Risetti, 1rkl = 8g41g197kcal10g13.6g11.8g11.6g
Vehnäjauho puolikarkea 88g303kcal9g61.9g1.1g3.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana456g1035kcal41.6g155.6g26g29.4g
Valittu annoskoko228g518kcal20.8g77.8g13g14.7g
Annoskoko puolitettuna114g259kcal10.4g38.9g6.5g7.4g
Arvot/100g100g227kcal9.1g34.1g5.7g6.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121453