Pellavansiemenpatonki

Sekoita haaleaan veteen suola, soker ja hiiva.

Lisää joukkoon pellavarouhe ja jauhot.

Alusta taikina tasaiseksi ja kimmoisaksi.

Peitä taikina liinalla ja anna kohota.

Leivo kohonneesta taikinasta 3 patonkia.

Nosta leivinpaperin päälle uunipellille ja kohota hyvin.

Paista 225 asteessa n. 15min kunnes ne ovat kauniin vaalean ruskeita.

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Amanda09
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1200g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 32g130kcal0g32g0g0g
Hiiva, 50g200g122kcal26.2g2.2g0.8g0g
Pellavarouhe, Risetti, 1rkl = 8g600g2898kcal147g199.8g172.8g170.4g
Vehnäjauho puolikarkea 1300g4461kcal132.5g910g15.6g45.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6704g15221kcal611.4g2288g378.4g431.8g
Valittu annoskoko3352g7611kcal305.7g1144g189.2g215.9g
Annoskoko puolitettuna1676g3805kcal152.9g572g94.6g108g
Arvot/100g100g227kcal9.1g34.1g5.6g6.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121453