Pellavansiemenpatonki

Sekoita haaleaan veteen suola, soker ja hiiva.

Lisää joukkoon pellavarouhe ja jauhot.

Alusta taikina tasaiseksi ja kimmoisaksi.

Peitä taikina liinalla ja anna kohota.

Leivo kohonneesta taikinasta 3 patonkia.

Nosta leivinpaperin päälle uunipellille ja kohota hyvin.

Paista 225 asteessa n. 15min kunnes ne ovat kauniin vaalean ruskeita.

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Amanda09
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 122g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 3.3g13kcal0g3.3g0g0g
Hiiva, 50g20g12kcal2.7g0.2g0.1g0g
Pellavarouhe, Risetti, 1rkl = 8g61g296kcal15g20.4g17.6g17.4g
Vehnäjauho puolikarkea 133g455kcal13.5g92.8g1.6g4.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana684g1553kcal62.4g233.4g38.6g44g
Valittu annoskoko342g777kcal31.2g116.7g19.3g22g
Annoskoko puolitettuna171g388kcal15.6g58.4g9.7g11g
Arvot/100g100g227kcal9.1g34.1g5.6g6.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121453