Pellavansiemenpatonki

Sekoita haaleaan veteen suola, soker ja hiiva.

Lisää joukkoon pellavarouhe ja jauhot.

Alusta taikina tasaiseksi ja kimmoisaksi.

Peitä taikina liinalla ja anna kohota.

Leivo kohonneesta taikinasta 3 patonkia.

Nosta leivinpaperin päälle uunipellille ja kohota hyvin.

Paista 225 asteessa n. 15min kunnes ne ovat kauniin vaalean ruskeita.

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Amanda09
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 136g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 3.6g15kcal0g3.6g0g0g
Hiiva, 50g23g14kcal3g0.2g0.1g0g
Pellavarouhe, Risetti, 1rkl = 8g68g329kcal16.7g22.7g19.6g19.3g
Vehnäjauho puolikarkea 147g506kcal15g103.2g1.8g5.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana760g1725kcal69.4g259.4g43g49g
Valittu annoskoko380g863kcal34.7g129.7g21.5g24.5g
Annoskoko puolitettuna190g431kcal17.4g64.9g10.8g12.3g
Arvot/100g100g227kcal9.1g34.1g5.7g6.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121453