Pellavansiemenpatonki

Sekoita haaleaan veteen suola, soker ja hiiva.

Lisää joukkoon pellavarouhe ja jauhot.

Alusta taikina tasaiseksi ja kimmoisaksi.

Peitä taikina liinalla ja anna kohota.

Leivo kohonneesta taikinasta 3 patonkia.

Nosta leivinpaperin päälle uunipellille ja kohota hyvin.

Paista 225 asteessa n. 15min kunnes ne ovat kauniin vaalean ruskeita.

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Amanda09
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 4g16kcal0g4g0g0g
Hiiva, 50g25g15kcal3.3g0.3g0.1g0g
Pellavarouhe, Risetti, 1rkl = 8g75g362kcal18.4g25g21.6g21.3g
Vehnäjauho puolikarkea 163g558kcal16.6g113.8g2g5.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana838g1903kcal76.6g286.2g47.4g54g
Valittu annoskoko419g951kcal38.3g143.1g23.7g27g
Annoskoko puolitettuna210g476kcal19.2g71.6g11.9g13.5g
Arvot/100g100g227kcal9.1g34.2g5.7g6.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121453