Pellavansiemenpatonki

Sekoita haaleaan veteen suola, soker ja hiiva.

Lisää joukkoon pellavarouhe ja jauhot.

Alusta taikina tasaiseksi ja kimmoisaksi.

Peitä taikina liinalla ja anna kohota.

Leivo kohonneesta taikinasta 3 patonkia.

Nosta leivinpaperin päälle uunipellille ja kohota hyvin.

Paista 225 asteessa n. 15min kunnes ne ovat kauniin vaalean ruskeita.

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Amanda09
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 163g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2.7g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 4.4g18kcal0g4.3g0g0g
Hiiva, 50g27g17kcal3.6g0.3g0.1g0g
Pellavarouhe, Risetti, 1rkl = 8g82g394kcal20g27.2g23.5g23.2g
Vehnäjauho puolikarkea 177g607kcal18g123.8g2.1g6.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana912g2071kcal83.2g311.2g51.4g58.8g
Valittu annoskoko456g1035kcal41.6g155.6g25.7g29.4g
Annoskoko puolitettuna228g518kcal20.8g77.8g12.9g14.7g
Arvot/100g100g227kcal9.1g34.1g5.6g6.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121453