Pellavansiemenpatonki

Sekoita haaleaan veteen suola, soker ja hiiva.

Lisää joukkoon pellavarouhe ja jauhot.

Alusta taikina tasaiseksi ja kimmoisaksi.

Peitä taikina liinalla ja anna kohota.

Leivo kohonneesta taikinasta 3 patonkia.

Nosta leivinpaperin päälle uunipellille ja kohota hyvin.

Paista 225 asteessa n. 15min kunnes ne ovat kauniin vaalean ruskeita.

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Amanda09
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 191g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g3.2g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 5.1g21kcal0g5.1g0g0g
Hiiva, 50g32g19kcal4.2g0.3g0.1g0g
Pellavarouhe, Risetti, 1rkl = 8g95g460kcal23.3g31.7g27.4g27g
Vehnäjauho puolikarkea 206g708kcal21g144.4g2.5g7.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1064g2416kcal97g363g60g68.4g
Valittu annoskoko532g1208kcal48.5g181.5g30g34.2g
Annoskoko puolitettuna266g604kcal24.3g90.8g15g17.1g
Arvot/100g100g227kcal9.1g34.1g5.6g6.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121453