Pellavansiemenpatonki

Sekoita haaleaan veteen suola, soker ja hiiva.

Lisää joukkoon pellavarouhe ja jauhot.

Alusta taikina tasaiseksi ja kimmoisaksi.

Peitä taikina liinalla ja anna kohota.

Leivo kohonneesta taikinasta 3 patonkia.

Nosta leivinpaperin päälle uunipellille ja kohota hyvin.

Paista 225 asteessa n. 15min kunnes ne ovat kauniin vaalean ruskeita.

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Amanda09
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 218g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g3.6g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 5.8g24kcal0g5.8g0g0g
Hiiva, 50g36g22kcal4.8g0.4g0.1g0g
Pellavarouhe, Risetti, 1rkl = 8g109g526kcal26.7g36.2g31.3g30.9g
Vehnäjauho puolikarkea 236g809kcal24g165.1g2.8g8.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1216g2761kcal111g415g68.4g78.4g
Valittu annoskoko608g1381kcal55.5g207.5g34.2g39.2g
Annoskoko puolitettuna304g690kcal27.8g103.8g17.1g19.6g
Arvot/100g100g227kcal9.1g34.1g5.6g6.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121453