Pellavansiemenpatonki

Sekoita haaleaan veteen suola, soker ja hiiva.

Lisää joukkoon pellavarouhe ja jauhot.

Alusta taikina tasaiseksi ja kimmoisaksi.

Peitä taikina liinalla ja anna kohota.

Leivo kohonneesta taikinasta 3 patonkia.

Nosta leivinpaperin päälle uunipellille ja kohota hyvin.

Paista 225 asteessa n. 15min kunnes ne ovat kauniin vaalean ruskeita.

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Amanda09
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 245g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g4.1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 6.5g27kcal0g6.5g0g0g
Hiiva, 50g41g25kcal5.3g0.4g0.2g0g
Pellavarouhe, Risetti, 1rkl = 8g122g591kcal30g40.8g35.3g34.8g
Vehnäjauho puolikarkea 265g910kcal27g185.7g3.2g9.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1368g3106kcal124.6g466.8g77.4g88.2g
Valittu annoskoko684g1553kcal62.3g233.4g38.7g44.1g
Annoskoko puolitettuna342g777kcal31.2g116.7g19.4g22.1g
Arvot/100g100g227kcal9.1g34.1g5.7g6.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121453