Pellavansiemenpatonki

Sekoita haaleaan veteen suola, soker ja hiiva.

Lisää joukkoon pellavarouhe ja jauhot.

Alusta taikina tasaiseksi ja kimmoisaksi.

Peitä taikina liinalla ja anna kohota.

Leivo kohonneesta taikinasta 3 patonkia.

Nosta leivinpaperin päälle uunipellille ja kohota hyvin.

Paista 225 asteessa n. 15min kunnes ne ovat kauniin vaalean ruskeita.

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Amanda09
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 272g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 7.3g29kcal0g7.2g0g0g
Hiiva, 50g45g28kcal5.9g0.5g0.2g0g
Pellavarouhe, Risetti, 1rkl = 8g136g657kcal33.3g45.3g39.2g38.6g
Vehnäjauho puolikarkea 295g1011kcal30g206.3g3.5g10.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1520g3451kcal138.4g518.6g85.8g97.8g
Valittu annoskoko760g1726kcal69.2g259.3g42.9g48.9g
Annoskoko puolitettuna380g863kcal34.6g129.7g21.5g24.5g
Arvot/100g100g227kcal9.1g34.1g5.6g6.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121453