Pellavansiemenpatonki

Sekoita haaleaan veteen suola, soker ja hiiva.

Lisää joukkoon pellavarouhe ja jauhot.

Alusta taikina tasaiseksi ja kimmoisaksi.

Peitä taikina liinalla ja anna kohota.

Leivo kohonneesta taikinasta 3 patonkia.

Nosta leivinpaperin päälle uunipellille ja kohota hyvin.

Paista 225 asteessa n. 15min kunnes ne ovat kauniin vaalean ruskeita.

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Amanda09
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 327g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g5.4g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 8.7g35kcal0g8.7g0g0g
Hiiva, 50g54g33kcal7.1g0.6g0.2g0g
Pellavarouhe, Risetti, 1rkl = 8g163g789kcal40g54.4g47g46.4g
Vehnäjauho puolikarkea 354g1214kcal36g247.6g4.2g12.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1824g4141kcal166.2g622.6g102.8g117.6g
Valittu annoskoko912g2071kcal83.1g311.3g51.4g58.8g
Annoskoko puolitettuna456g1035kcal41.6g155.7g25.7g29.4g
Arvot/100g100g227kcal9.1g34.1g5.6g6.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121453