Pellavansiemenpatonki

Sekoita haaleaan veteen suola, soker ja hiiva.

Lisää joukkoon pellavarouhe ja jauhot.

Alusta taikina tasaiseksi ja kimmoisaksi.

Peitä taikina liinalla ja anna kohota.

Leivo kohonneesta taikinasta 3 patonkia.

Nosta leivinpaperin päälle uunipellille ja kohota hyvin.

Paista 225 asteessa n. 15min kunnes ne ovat kauniin vaalean ruskeita.

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Amanda09
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 34g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.9g3.7kcal0g0.9g0g0g
Hiiva, 50g5.7g3.5kcal0.7g0.1g0g0g
Pellavarouhe, Risetti, 1rkl = 8g17g82kcal4.2g5.7g4.9g4.8g
Vehnäjauho puolikarkea 37g126kcal3.8g25.8g0.4g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana190g431kcal17.4g65g10.6g12.2g
Valittu annoskoko95g216kcal8.7g32.5g5.3g6.1g
Annoskoko puolitettuna48g108kcal4.4g16.3g2.7g3.1g
Arvot/100g100g227kcal9.2g34.2g5.6g6.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121453