Soija-juurespata

Pilko ainekset pataan (kerma lisätään vasta paistamisen jälkeen) Mausteiksi myös laakerinlehtiä, meiramia ja oreganoa.

Anna maustua 0,5-2h viileässä.

Paista 225 asteessa noin tunti.

Lisää kerma.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Vee85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g250g70kcal1.5g14.9g0.5g6.2g
Lanttu 200g58kcal2g9.2g0.6g3.6g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Soijarouhe, tumma, 30g50g161kcal25g15g0.2g2.7g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g15g35kcal0.4g3.9g2g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 6g19kcal0.9g1.1g0.8g2.2g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g100g120kcal3.4g3.6g10g0g
Vehnäjauho puolikarkea 20g69kcal2g14g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2280g1171kcal75.6g142.6g29.4g37.6g
Valittu annoskoko1140g585kcal37.8g71.3g14.7g18.8g
Annoskoko puolitettuna570g293kcal18.9g35.7g7.4g9.4g
Arvot/100g100g51kcal3.3g6.3g1.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=122304