Soija-juurespata

Pilko ainekset pataan (kerma lisätään vasta paistamisen jälkeen) Mausteiksi myös laakerinlehtiä, meiramia ja oreganoa.

Anna maustua 0,5-2h viileässä.

Paista 225 asteessa noin tunti.

Lisää kerma.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Vee85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi350g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g291g82kcal1.7g17.3g0.6g7.3g
Lanttu 233g67kcal2.3g10.7g0.7g4.2g
Sipuli (kuorittu)233g63kcal3g11.2g0.5g4g
Soijarouhe, tumma, 30g58g188kcal29.1g17.5g0.3g3.2g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g18g41kcal0.5g4.6g2.3g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 7g22kcal1g1.3g0.9g2.6g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g117g140kcal4g4.2g11.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 23g80kcal2.4g16.3g0.3g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2660g1366kcal88g166.2g34.6g44.2g
Valittu annoskoko1330g683kcal44g83.1g17.3g22.1g
Annoskoko puolitettuna665g342kcal22g41.6g8.7g11.1g
Arvot/100g100g51kcal3.3g6.2g1.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=122304