Soija-juurespata

Pilko ainekset pataan (kerma lisätään vasta paistamisen jälkeen) Mausteiksi myös laakerinlehtiä, meiramia ja oreganoa.

Anna maustua 0,5-2h viileässä.

Paista 225 asteessa noin tunti.

Lisää kerma.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Vee85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi449g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g375g105kcal2.2g22.3g0.7g9.4g
Lanttu 300g86kcal3g13.8g0.9g5.4g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Soijarouhe, tumma, 30g75g242kcal37.4g22.5g0.4g4.1g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g23g53kcal0.7g5.9g3g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 9g29kcal1.3g1.6g1.2g3.4g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g150g180kcal5.1g5.4g15g0g
Vehnäjauho puolikarkea 30g103kcal3.1g21g0.4g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3420g1756kcal113.4g213.8g44.4g56.8g
Valittu annoskoko1710g878kcal56.7g106.9g22.2g28.4g
Annoskoko puolitettuna855g439kcal28.4g53.5g11.1g14.2g
Arvot/100g100g51kcal3.3g6.3g1.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=122304