Soija-juurespata

Pilko ainekset pataan (kerma lisätään vasta paistamisen jälkeen) Mausteiksi myös laakerinlehtiä, meiramia ja oreganoa.

Anna maustua 0,5-2h viileässä.

Paista 225 asteessa noin tunti.

Lisää kerma.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Vee85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g42g12kcal0.2g2.5g0.1g1g
Lanttu 33g10kcal0.3g1.5g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)33g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Soijarouhe, tumma, 30g8.3g27kcal4.2g2.5g0g0.5g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g2.5g5.8kcal0.1g0.7g0.3g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 1g3.2kcal0.1g0.2g0.1g0.4g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g17g20kcal0.6g0.6g1.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.3g11kcal0.3g2.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana380g195kcal12.4g23.8g4.8g6.4g
Valittu annoskoko190g98kcal6.2g11.9g2.4g3.2g
Annoskoko puolitettuna95g49kcal3.1g6g1.2g1.6g
Arvot/100g100g51kcal3.3g6.3g1.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=122304