Soija-juurespata

Pilko ainekset pataan (kerma lisätään vasta paistamisen jälkeen) Mausteiksi myös laakerinlehtiä, meiramia ja oreganoa.

Anna maustua 0,5-2h viileässä.

Paista 225 asteessa noin tunti.

Lisää kerma.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Vee85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi499g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g416g117kcal2.5g24.8g0.8g10.4g
Lanttu 333g96kcal3.3g15.3g1g6g
Sipuli (kuorittu)333g90kcal4.3g16g0.7g5.7g
Soijarouhe, tumma, 30g83g269kcal41.6g25g0.4g4.6g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g25g58kcal0.7g6.6g3.3g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 10g32kcal1.5g1.8g1.3g3.7g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g166g200kcal5.7g6g16.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 33g114kcal3.4g23.3g0.4g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3800g1951kcal126g237.6g49g63.2g
Valittu annoskoko1900g976kcal63g118.8g24.5g31.6g
Annoskoko puolitettuna950g488kcal31.5g59.4g12.3g15.8g
Arvot/100g100g51kcal3.3g6.3g1.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=122304