Soija-juurespata

Pilko ainekset pataan (kerma lisätään vasta paistamisen jälkeen) Mausteiksi myös laakerinlehtiä, meiramia ja oreganoa.

Anna maustua 0,5-2h viileässä.

Paista 225 asteessa noin tunti.

Lisää kerma.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Vee85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi600g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g500g140kcal3g29.8g1g12.5g
Lanttu 400g115kcal4g18.4g1.2g7.2g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Soijarouhe, tumma, 30g100g323kcal50g30g0.5g5.5g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g30g70kcal0.9g7.9g4g0g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 12g39kcal1.8g2.2g1.6g4.5g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g200g240kcal6.8g7.2g20g0g
Vehnäjauho puolikarkea 40g137kcal4.1g28g0.5g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4566g2345kcal151.6g285.4g59.2g75.8g
Valittu annoskoko2283g1172kcal75.8g142.7g29.6g37.9g
Annoskoko puolitettuna1142g586kcal37.9g71.4g14.8g19g
Arvot/100g100g51kcal3.3g6.3g1.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=122304