Soija-juurespata

Pilko ainekset pataan (kerma lisätään vasta paistamisen jälkeen) Mausteiksi myös laakerinlehtiä, meiramia ja oreganoa.

Anna maustua 0,5-2h viileässä.

Paista 225 asteessa noin tunti.

Lisää kerma.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Vee85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g83g23kcal0.5g5g0.2g2.1g
Lanttu 67g19kcal0.7g3.1g0.2g1.2g
Sipuli (kuorittu)67g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Soijarouhe, tumma, 30g17g54kcal8.3g5g0.1g0.9g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g5g12kcal0.1g1.3g0.7g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 2g6.4kcal0.3g0.4g0.3g0.7g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g33g40kcal1.1g1.2g3.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.7g23kcal0.7g4.7g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana760g390kcal25.2g47.8g10g12.4g
Valittu annoskoko380g195kcal12.6g23.9g5g6.2g
Annoskoko puolitettuna190g98kcal6.3g12g2.5g3.1g
Arvot/100g100g51kcal3.3g6.3g1.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=122304