Soija-juurespata

Pilko ainekset pataan (kerma lisätään vasta paistamisen jälkeen) Mausteiksi myös laakerinlehtiä, meiramia ja oreganoa.

Anna maustua 0,5-2h viileässä.

Paista 225 asteessa noin tunti.

Lisää kerma.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Vee85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g125g35kcal0.7g7.4g0.2g3.1g
Lanttu 100g29kcal1g4.6g0.3g1.8g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Soijarouhe, tumma, 30g25g81kcal12.5g7.5g0.1g1.4g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g7.5g18kcal0.2g2g1g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 3g10kcal0.4g0.5g0.4g1.1g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g50g60kcal1.7g1.8g5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g34kcal1g7g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1140g585kcal37.6g71.2g14.6g18.8g
Valittu annoskoko570g293kcal18.8g35.6g7.3g9.4g
Annoskoko puolitettuna285g146kcal9.4g17.8g3.7g4.7g
Arvot/100g100g51kcal3.3g6.2g1.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=122304