Soija-juurespata

Pilko ainekset pataan (kerma lisätään vasta paistamisen jälkeen) Mausteiksi myös laakerinlehtiä, meiramia ja oreganoa.

Anna maustua 0,5-2h viileässä.

Paista 225 asteessa noin tunti.

Lisää kerma.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Vee85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g166g47kcal1g9.9g0.3g4.2g
Lanttu 133g38kcal1.3g6.1g0.4g2.4g
Sipuli (kuorittu)133g36kcal1.7g6.4g0.3g2.3g
Soijarouhe, tumma, 30g33g108kcal16.6g10g0.2g1.8g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g10g23kcal0.3g2.6g1.3g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 4g13kcal0.6g0.7g0.5g1.5g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g67g80kcal2.3g2.4g6.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 13g46kcal1.4g9.3g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1520g780kcal50.4g94.8g19.8g25.4g
Valittu annoskoko760g390kcal25.2g47.4g9.9g12.7g
Annoskoko puolitettuna380g195kcal12.6g23.7g5g6.4g
Arvot/100g100g51kcal3.3g6.2g1.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=122304