Soija-juurespata

Pilko ainekset pataan (kerma lisätään vasta paistamisen jälkeen) Mausteiksi myös laakerinlehtiä, meiramia ja oreganoa.

Anna maustua 0,5-2h viileässä.

Paista 225 asteessa noin tunti.

Lisää kerma.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Vee85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g208g58kcal1.2g12.4g0.4g5.2g
Lanttu 166g48kcal1.7g7.7g0.5g3g
Sipuli (kuorittu)166g45kcal2.2g8g0.3g2.8g
Soijarouhe, tumma, 30g42g134kcal20.8g12.5g0.2g2.3g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g13g29kcal0.4g3.3g1.7g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 5g16kcal0.7g0.9g0.6g1.9g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g83g100kcal2.8g3g8.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 17g57kcal1.7g11.7g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1900g976kcal63g119g24.4g31.6g
Valittu annoskoko950g488kcal31.5g59.5g12.2g15.8g
Annoskoko puolitettuna475g244kcal15.8g29.8g6.1g7.9g
Arvot/100g100g51kcal3.3g6.3g1.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=122304