Peruna-fetamunakas

4 keitettyä perunaa
2 pientä tai 1 iso sipuli
4 munaa
150g pakastepinaattia
1 tl öljyä
½ dl vettä
10 oliivia
100g 3% fetajuustoa
suolaa, pippuria

1. Sulata pinaatti.

2. Paista pilkottu sipuli ja keitetyt perunat pannulla öljyssä.

3. Sekoita munat, vesi, pinaatti ja mausteet keskenään.

4. Kaada munaseos peruna-sipuliseoksen päälle pannulle ja anna kypsyä.

5. Murustele feta ja laita oliivit munakkaan päälle ja anna lämmetä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 829 grammaa

Bicca
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaattipakaste 150g19g2.6kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl0.6g5.6kcal0g0g0.6g0g
Oliivi kivetön musta rainbow3g5.4kcal0g0.2g0.5g0g
Arla Apetina Feta 3%13g14kcal2.3g0.3g0.4g0g
Vesi6.2g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton29g41kcal3.4g0g2.9g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Peruna (vanha, kuorittu)24g19kcal0.4g4.1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana207g181kcal13.2g10.4g9g1.2g
Valittu annoskoko104g91kcal6.6g5.2g4.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna52g45kcal3.3g2.6g2.3g0.3g
Arvot/100g100g88kcal6.4g5g4.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=12248