Peruna-fetamunakas

4 keitettyä perunaa
2 pientä tai 1 iso sipuli
4 munaa
150g pakastepinaattia
1 tl öljyä
½ dl vettä
10 oliivia
100g 3% fetajuustoa
suolaa, pippuria

1. Sulata pinaatti.

2. Paista pilkottu sipuli ja keitetyt perunat pannulla öljyssä.

3. Sekoita munat, vesi, pinaatti ja mausteet keskenään.

4. Kaada munaseos peruna-sipuliseoksen päälle pannulle ja anna kypsyä.

5. Murustele feta ja laita oliivit munakkaan päälle ja anna lämmetä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 829 grammaa

Bicca
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaattipakaste 150g188g26kcal3.6g0.8g0.9g2.4g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl6.3g56kcal0g0g6.3g0g
Oliivi kivetön musta rainbow30g54kcal0.2g1.7g5.1g0g
Arla Apetina Feta 3%125g138kcal22.5g2.5g3.8g0g
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton288g411kcal34.5g0g28.7g0g
Sipuli (kuorittu)103g28kcal1.3g4.9g0.2g1.7g
Peruna (vanha, kuorittu)235g193kcal4.2g41.4g0.2g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2073g1812kcal132.6g102.6g90.4g13g
Valittu annoskoko1036g906kcal66.3g51.3g45.2g6.5g
Annoskoko puolitettuna518g453kcal33.2g25.7g22.6g3.3g
Arvot/100g100g87kcal6.4g5g4.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=12248