Peruna-fetamunakas

4 keitettyä perunaa
2 pientä tai 1 iso sipuli
4 munaa
150g pakastepinaattia
1 tl öljyä
½ dl vettä
10 oliivia
100g 3% fetajuustoa
suolaa, pippuria

1. Sulata pinaatti.

2. Paista pilkottu sipuli ja keitetyt perunat pannulla öljyssä.

3. Sekoita munat, vesi, pinaatti ja mausteet keskenään.

4. Kaada munaseos peruna-sipuliseoksen päälle pannulle ja anna kypsyä.

5. Murustele feta ja laita oliivit munakkaan päälle ja anna lämmetä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 829 grammaa

Bicca
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaattipakaste 150g225g32kcal4.3g0.9g1.1g2.9g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl7.5g68kcal0g0g7.5g0g
Oliivi kivetön musta rainbow36g65kcal0.2g2.1g6.1g0g
Arla Apetina Feta 3%150g165kcal27g3g4.5g0g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton345g493kcal41.4g0g34.5g0g
Sipuli (kuorittu)123g33kcal1.6g5.9g0.2g2.1g
Peruna (vanha, kuorittu)282g232kcal5.1g49.6g0.3g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2487g2174kcal159.2g123g108.4g15.6g
Valittu annoskoko1244g1087kcal79.6g61.5g54.2g7.8g
Annoskoko puolitettuna622g543kcal39.8g30.8g27.1g3.9g
Arvot/100g100g87kcal6.4g4.9g4.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=12248