Peruna-fetamunakas

4 keitettyä perunaa
2 pientä tai 1 iso sipuli
4 munaa
150g pakastepinaattia
1 tl öljyä
½ dl vettä
10 oliivia
100g 3% fetajuustoa
suolaa, pippuria

1. Sulata pinaatti.

2. Paista pilkottu sipuli ja keitetyt perunat pannulla öljyssä.

3. Sekoita munat, vesi, pinaatti ja mausteet keskenään.

4. Kaada munaseos peruna-sipuliseoksen päälle pannulle ja anna kypsyä.

5. Murustele feta ja laita oliivit munakkaan päälle ja anna lämmetä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 829 grammaa

Bicca
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaattipakaste 150g263g37kcal5g1.1g1.3g3.4g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl8.8g79kcal0g0g8.8g0g
Oliivi kivetön musta rainbow42g76kcal0.3g2.4g7.1g0g
Arla Apetina Feta 3%175g193kcal31.5g3.5g5.3g0g
Vesi88g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton403g576kcal48.3g0g40.2g0g
Sipuli (kuorittu)144g39kcal1.9g6.9g0.3g2.4g
Peruna (vanha, kuorittu)329g270kcal5.9g57.9g0.3g3.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2902g2536kcal185.8g143.6g126.6g18.2g
Valittu annoskoko1451g1268kcal92.9g71.8g63.3g9.1g
Annoskoko puolitettuna725g634kcal46.5g35.9g31.7g4.6g
Arvot/100g100g87kcal6.4g4.9g4.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=12248