Peruna-fetamunakas

4 keitettyä perunaa
2 pientä tai 1 iso sipuli
4 munaa
150g pakastepinaattia
1 tl öljyä
½ dl vettä
10 oliivia
100g 3% fetajuustoa
suolaa, pippuria

1. Sulata pinaatti.

2. Paista pilkottu sipuli ja keitetyt perunat pannulla öljyssä.

3. Sekoita munat, vesi, pinaatti ja mausteet keskenään.

4. Kaada munaseos peruna-sipuliseoksen päälle pannulle ja anna kypsyä.

5. Murustele feta ja laita oliivit munakkaan päälle ja anna lämmetä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 829 grammaa

Bicca
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaattipakaste 150g1809g253kcal34.4g7.2g9g23.5g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl60g543kcal0g0g60.3g0g
Oliivi kivetön musta rainbow290g521kcal1.7g16.5g49.2g0g
Arla Apetina Feta 3%1206g1327kcal217.1g24.1g36.2g0g
Vesi603g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton2774g3967kcal332.9g0g277.4g0g
Sipuli (kuorittu)989g267kcal12.9g47.5g2g16.8g
Peruna (vanha, kuorittu)2268g1862kcal40.8g399.1g2.3g22.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g17481kcal1279.6g988.8g872.8g126g
Valittu annoskoko10000g8741kcal639.8g494.4g436.4g63g
Annoskoko puolitettuna5000g4370kcal319.9g247.2g218.2g31.5g
Arvot/100g100g87kcal6.4g4.9g4.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=12248