Peruna-fetamunakas

4 keitettyä perunaa
2 pientä tai 1 iso sipuli
4 munaa
150g pakastepinaattia
1 tl öljyä
½ dl vettä
10 oliivia
100g 3% fetajuustoa
suolaa, pippuria

1. Sulata pinaatti.

2. Paista pilkottu sipuli ja keitetyt perunat pannulla öljyssä.

3. Sekoita munat, vesi, pinaatti ja mausteet keskenään.

4. Kaada munaseos peruna-sipuliseoksen päälle pannulle ja anna kypsyä.

5. Murustele feta ja laita oliivit munakkaan päälle ja anna lämmetä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 829 grammaa

Bicca
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaattipakaste 150g38g5.3kcal0.7g0.2g0.2g0.5g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Oliivi kivetön musta rainbow6g11kcal0g0.3g1g0g
Arla Apetina Feta 3%25g28kcal4.5g0.5g0.8g0g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton58g82kcal6.9g0g5.7g0g
Sipuli (kuorittu)21g5.5kcal0.3g1g0g0.3g
Peruna (vanha, kuorittu)47g39kcal0.8g8.3g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana415g362kcal26.4g20.6g18g2.6g
Valittu annoskoko207g181kcal13.2g10.3g9g1.3g
Annoskoko puolitettuna104g91kcal6.6g5.2g4.5g0.7g
Arvot/100g100g87kcal6.4g5g4.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=12248