Peruna-fetamunakas

4 keitettyä perunaa
2 pientä tai 1 iso sipuli
4 munaa
150g pakastepinaattia
1 tl öljyä
½ dl vettä
10 oliivia
100g 3% fetajuustoa
suolaa, pippuria

1. Sulata pinaatti.

2. Paista pilkottu sipuli ja keitetyt perunat pannulla öljyssä.

3. Sekoita munat, vesi, pinaatti ja mausteet keskenään.

4. Kaada munaseos peruna-sipuliseoksen päälle pannulle ja anna kypsyä.

5. Murustele feta ja laita oliivit munakkaan päälle ja anna lämmetä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 829 grammaa

Bicca
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaattipakaste 150g375g53kcal7.1g1.5g1.9g4.9g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl13g113kcal0g0g12.5g0g
Oliivi kivetön musta rainbow60g108kcal0.4g3.4g10.2g0g
Arla Apetina Feta 3%250g275kcal45g5g7.5g0g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton575g822kcal69g0g57.5g0g
Sipuli (kuorittu)205g55kcal2.7g9.8g0.4g3.5g
Peruna (vanha, kuorittu)470g386kcal8.5g82.7g0.5g4.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4145g3623kcal265.4g204.8g181g26.2g
Valittu annoskoko2073g1812kcal132.7g102.4g90.5g13.1g
Annoskoko puolitettuna1036g906kcal66.4g51.2g45.3g6.6g
Arvot/100g100g87kcal6.4g4.9g4.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=12248