Peruna-fetamunakas

4 keitettyä perunaa
2 pientä tai 1 iso sipuli
4 munaa
150g pakastepinaattia
1 tl öljyä
½ dl vettä
10 oliivia
100g 3% fetajuustoa
suolaa, pippuria

1. Sulata pinaatti.

2. Paista pilkottu sipuli ja keitetyt perunat pannulla öljyssä.

3. Sekoita munat, vesi, pinaatti ja mausteet keskenään.

4. Kaada munaseos peruna-sipuliseoksen päälle pannulle ja anna kypsyä.

5. Murustele feta ja laita oliivit munakkaan päälle ja anna lämmetä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 829 grammaa

Bicca
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaattipakaste 150g525g74kcal10g2.1g2.6g6.8g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl18g158kcal0g0g17.5g0g
Oliivi kivetön musta rainbow84g151kcal0.5g4.8g14.3g0g
Arla Apetina Feta 3%350g385kcal63g7g10.5g0g
Vesi175g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton805g1151kcal96.6g0g80.5g0g
Sipuli (kuorittu)287g78kcal3.7g13.8g0.6g4.9g
Peruna (vanha, kuorittu)658g540kcal11.8g115.8g0.7g6.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5803g5072kcal371.2g287g253.4g36.6g
Valittu annoskoko2902g2536kcal185.6g143.5g126.7g18.3g
Annoskoko puolitettuna1451g1268kcal92.8g71.8g63.4g9.2g
Arvot/100g100g87kcal6.4g4.9g4.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=12248