Peruna-fetamunakas

4 keitettyä perunaa
2 pientä tai 1 iso sipuli
4 munaa
150g pakastepinaattia
1 tl öljyä
½ dl vettä
10 oliivia
100g 3% fetajuustoa
suolaa, pippuria

1. Sulata pinaatti.

2. Paista pilkottu sipuli ja keitetyt perunat pannulla öljyssä.

3. Sekoita munat, vesi, pinaatti ja mausteet keskenään.

4. Kaada munaseos peruna-sipuliseoksen päälle pannulle ja anna kypsyä.

5. Murustele feta ja laita oliivit munakkaan päälle ja anna lämmetä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 829 grammaa

Bicca
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaattipakaste 150g600g84kcal11.4g2.4g3g7.8g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl20g180kcal0g0g20g0g
Oliivi kivetön musta rainbow96g173kcal0.6g5.5g16.3g0g
Arla Apetina Feta 3%400g440kcal72g8g12g0g
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton920g1316kcal110.4g0g92g0g
Sipuli (kuorittu)328g89kcal4.3g15.7g0.7g5.6g
Peruna (vanha, kuorittu)752g617kcal13.5g132.4g0.8g7.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6632g5797kcal424.4g328g289.6g41.8g
Valittu annoskoko3316g2898kcal212.2g164g144.8g20.9g
Annoskoko puolitettuna1658g1449kcal106.1g82g72.4g10.5g
Arvot/100g100g87kcal6.4g4.9g4.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=12248