Peruna-fetamunakas

4 keitettyä perunaa
2 pientä tai 1 iso sipuli
4 munaa
150g pakastepinaattia
1 tl öljyä
½ dl vettä
10 oliivia
100g 3% fetajuustoa
suolaa, pippuria

1. Sulata pinaatti.

2. Paista pilkottu sipuli ja keitetyt perunat pannulla öljyssä.

3. Sekoita munat, vesi, pinaatti ja mausteet keskenään.

4. Kaada munaseos peruna-sipuliseoksen päälle pannulle ja anna kypsyä.

5. Murustele feta ja laita oliivit munakkaan päälle ja anna lämmetä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 829 grammaa

Bicca
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaattipakaste 150g900g126kcal17.1g3.6g4.5g11.7g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl30g270kcal0g0g30g0g
Oliivi kivetön musta rainbow144g259kcal0.9g8.2g24.5g0g
Arla Apetina Feta 3%600g660kcal108g12g18g0g
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton1380g1973kcal165.6g0g138g0g
Sipuli (kuorittu)492g133kcal6.4g23.6g1g8.4g
Peruna (vanha, kuorittu)1128g926kcal20.3g198.5g1.1g11.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9948g8695kcal636.6g491.8g434.2g62.8g
Valittu annoskoko4974g4348kcal318.3g245.9g217.1g31.4g
Annoskoko puolitettuna2487g2174kcal159.2g123g108.6g15.7g
Arvot/100g100g87kcal6.4g4.9g4.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=12248