Peruna-fetamunakas

4 keitettyä perunaa
2 pientä tai 1 iso sipuli
4 munaa
150g pakastepinaattia
1 tl öljyä
½ dl vettä
10 oliivia
100g 3% fetajuustoa
suolaa, pippuria

1. Sulata pinaatti.

2. Paista pilkottu sipuli ja keitetyt perunat pannulla öljyssä.

3. Sekoita munat, vesi, pinaatti ja mausteet keskenään.

4. Kaada munaseos peruna-sipuliseoksen päälle pannulle ja anna kypsyä.

5. Murustele feta ja laita oliivit munakkaan päälle ja anna lämmetä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 829 grammaa

Bicca
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaattipakaste 150g905g127kcal17.2g3.6g4.5g11.8g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl30g271kcal0g0g30.2g0g
Oliivi kivetön musta rainbow145g261kcal0.9g8.3g24.6g0g
Arla Apetina Feta 3%603g664kcal108.6g12.1g18.1g0g
Vesi302g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton1387g1984kcal166.5g0g138.7g0g
Sipuli (kuorittu)495g134kcal6.4g23.7g1g8.4g
Peruna (vanha, kuorittu)1134g931kcal20.4g199.6g1.1g11.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g8741kcal640g494.6g436.4g63g
Valittu annoskoko5000g4370kcal320g247.3g218.2g31.5g
Annoskoko puolitettuna2500g2185kcal160g123.7g109.1g15.8g
Arvot/100g100g87kcal6.4g4.9g4.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=12248