Peruna-fetamunakas

4 keitettyä perunaa
2 pientä tai 1 iso sipuli
4 munaa
150g pakastepinaattia
1 tl öljyä
½ dl vettä
10 oliivia
100g 3% fetajuustoa
suolaa, pippuria

1. Sulata pinaatti.

2. Paista pilkottu sipuli ja keitetyt perunat pannulla öljyssä.

3. Sekoita munat, vesi, pinaatti ja mausteet keskenään.

4. Kaada munaseos peruna-sipuliseoksen päälle pannulle ja anna kypsyä.

5. Murustele feta ja laita oliivit munakkaan päälle ja anna lämmetä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 829 grammaa

Bicca
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaattipakaste 150g113g16kcal2.1g0.5g0.6g1.5g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl3.8g34kcal0g0g3.8g0g
Oliivi kivetön musta rainbow18g32kcal0.1g1g3.1g0g
Arla Apetina Feta 3%75g83kcal13.5g1.5g2.3g0g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton173g247kcal20.7g0g17.2g0g
Sipuli (kuorittu)62g17kcal0.8g3g0.1g1g
Peruna (vanha, kuorittu)141g116kcal2.5g24.8g0.1g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1244g1087kcal79.4g61.6g54.4g7.8g
Valittu annoskoko622g544kcal39.7g30.8g27.2g3.9g
Annoskoko puolitettuna311g272kcal19.9g15.4g13.6g2g
Arvot/100g100g87kcal6.4g5g4.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=12248