Peruna-fetamunakas

4 keitettyä perunaa
2 pientä tai 1 iso sipuli
4 munaa
150g pakastepinaattia
1 tl öljyä
½ dl vettä
10 oliivia
100g 3% fetajuustoa
suolaa, pippuria

1. Sulata pinaatti.

2. Paista pilkottu sipuli ja keitetyt perunat pannulla öljyssä.

3. Sekoita munat, vesi, pinaatti ja mausteet keskenään.

4. Kaada munaseos peruna-sipuliseoksen päälle pannulle ja anna kypsyä.

5. Murustele feta ja laita oliivit munakkaan päälle ja anna lämmetä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 829 grammaa

Bicca
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaattipakaste 150g1200g168kcal22.8g4.8g6g15.6g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl40g360kcal0g0g40g0g
Oliivi kivetön musta rainbow192g346kcal1.2g10.9g32.6g0g
Arla Apetina Feta 3%800g880kcal144g16g24g0g
Vesi400g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton1840g2631kcal220.8g0g184g0g
Sipuli (kuorittu)656g177kcal8.5g31.5g1.3g11.2g
Peruna (vanha, kuorittu)1504g1235kcal27.1g264.7g1.5g15g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13264g11593kcal848.8g655.8g578.8g83.6g
Valittu annoskoko6632g5797kcal424.4g327.9g289.4g41.8g
Annoskoko puolitettuna3316g2898kcal212.2g164g144.7g20.9g
Arvot/100g100g87kcal6.4g4.9g4.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=12248