Kukkakaalikalakeitto

Keitä kukkakaalit ja kala n. 20 min ja sekoita juusto joukkoon.

Suolaa ja pippuria mausteeksi, sitten tehosekoittajalla sileäksi keitoksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Omit
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 450g108kcal8.1g9.9g1.4g10.4g
Kahden kalan kuutiot (Pirkka), annos 150g225g225kcal42.8g0g5g0g
Vesi, vesijohtovesi 750g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g86g242kcal16.4g0g19g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3024g1150kcal134.6g19.8g50.8g20.8g
Valittu annoskoko1512g575kcal67.3g9.9g25.4g10.4g
Annoskoko puolitettuna756g288kcal33.7g5g12.7g5.2g
Arvot/100g100g38kcal4.5g0.7g1.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=122852