Kukkakaalikalakeitto

Keitä kukkakaalit ja kala n. 20 min ja sekoita juusto joukkoon.

Suolaa ja pippuria mausteeksi, sitten tehosekoittajalla sileäksi keitoksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Omit
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 525g126kcal9.5g11.6g1.6g12.1g
Kahden kalan kuutiot (Pirkka), annos 150g263g263kcal49.9g0g5.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 875g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g101g282kcal19.1g0g22.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3528g1342kcal157g23.2g59g24.2g
Valittu annoskoko1764g671kcal78.5g11.6g29.5g12.1g
Annoskoko puolitettuna882g336kcal39.3g5.8g14.8g6.1g
Arvot/100g100g38kcal4.5g0.7g1.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=122852