Kukkakaalikalakeitto

Keitä kukkakaalit ja kala n. 20 min ja sekoita juusto joukkoon.

Suolaa ja pippuria mausteeksi, sitten tehosekoittajalla sileäksi keitoksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Omit
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 675g163kcal12.2g14.9g2g15.5g
Kahden kalan kuutiot (Pirkka), annos 150g338g338kcal64.2g0g7.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 1126g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g129g362kcal24.6g0g28.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4536g1725kcal202g29.8g75.8g31g
Valittu annoskoko2268g863kcal101g14.9g37.9g15.5g
Annoskoko puolitettuna1134g431kcal50.5g7.5g19g7.8g
Arvot/100g100g38kcal4.5g0.7g1.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=122852