Kukkakaalikalakeitto

Keitä kukkakaalit ja kala n. 20 min ja sekoita juusto joukkoon.

Suolaa ja pippuria mausteeksi, sitten tehosekoittajalla sileäksi keitoksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Omit
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 75g18kcal1.4g1.7g0.2g1.7g
Kahden kalan kuutiot (Pirkka), annos 150g38g38kcal7.1g0g0.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g14g40kcal2.7g0g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana504g192kcal22.4g3.4g8.4g3.4g
Valittu annoskoko252g96kcal11.2g1.7g4.2g1.7g
Annoskoko puolitettuna126g48kcal5.6g0.9g2.1g0.9g
Arvot/100g100g38kcal4.4g0.7g1.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=122852