Kukkakaalikalakeitto

Keitä kukkakaalit ja kala n. 20 min ja sekoita juusto joukkoon.

Suolaa ja pippuria mausteeksi, sitten tehosekoittajalla sileäksi keitoksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Omit
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 750g181kcal13.6g16.5g2.3g17.3g
Kahden kalan kuutiot (Pirkka), annos 150g375g375kcal71.3g0g8.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 1251g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g144g403kcal27.3g0g31.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5040g1917kcal224.4g33g84.4g34.6g
Valittu annoskoko2520g958kcal112.2g16.5g42.2g17.3g
Annoskoko puolitettuna1260g479kcal56.1g8.3g21.1g8.7g
Arvot/100g100g38kcal4.5g0.7g1.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=122852