Kukkakaalikalakeitto

Keitä kukkakaalit ja kala n. 20 min ja sekoita juusto joukkoon.

Suolaa ja pippuria mausteeksi, sitten tehosekoittajalla sileäksi keitoksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Omit
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 150g36kcal2.7g3.3g0.5g3.5g
Kahden kalan kuutiot (Pirkka), annos 150g75g75kcal14.3g0g1.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g29g81kcal5.5g0g6.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1008g383kcal45g6.6g17g7g
Valittu annoskoko504g192kcal22.5g3.3g8.5g3.5g
Annoskoko puolitettuna252g96kcal11.3g1.7g4.3g1.8g
Arvot/100g100g38kcal4.5g0.7g1.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=122852