Kukkakaalikalakeitto

Keitä kukkakaalit ja kala n. 20 min ja sekoita juusto joukkoon.

Suolaa ja pippuria mausteeksi, sitten tehosekoittajalla sileäksi keitoksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Omit
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 225g54kcal4.1g5g0.7g5.2g
Kahden kalan kuutiot (Pirkka), annos 150g113g113kcal21.4g0g2.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 375g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g43g121kcal8.2g0g9.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1512g575kcal67.4g10g25.4g10.4g
Valittu annoskoko756g288kcal33.7g5g12.7g5.2g
Annoskoko puolitettuna378g144kcal16.9g2.5g6.4g2.6g
Arvot/100g100g38kcal4.5g0.7g1.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=122852