Juustokala paprika+sipuli (karppi)

Sipulisilppu ja paprikat vuuan pohjalle.

Päälle kalat+ mausteita oman maun mukaan.

Keskenään sekoitetut kerma + kermaviili ja juustoraaste kipataan päällimmäiseksi ja paistetaan 200 asteessa kolme varttia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 567 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g200g720kcal56g4g54g0g
Paprikasekoitus Pirkka 300 g600g132kcal6g27g0g12g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Seiti fileitä Findus400g280kcal64g0g1.2g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g100g340kcal2g3g36g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g200g160kcal5.2g8g12g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3402g3374kcal271.6g103.2g207.2g30.8g
Valittu annoskoko1701g1687kcal135.8g51.6g103.6g15.4g
Annoskoko puolitettuna851g844kcal67.9g25.8g51.8g7.7g
Arvot/100g100g99kcal8g3g6.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=123168