Juustokala paprika+sipuli (karppi)

Sipulisilppu ja paprikat vuuan pohjalle.

Päälle kalat+ mausteita oman maun mukaan.

Keskenään sekoitetut kerma + kermaviili ja juustoraaste kipataan päällimmäiseksi ja paistetaan 200 asteessa kolme varttia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 567 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g267g961kcal74.7g5.3g72g0g
Paprikasekoitus Pirkka 300 g801g176kcal8g36g0g16g
Sipuli (kuorittu)267g72kcal3.5g12.8g0.5g4.5g
Seiti fileitä Findus534g374kcal85.4g0g1.6g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g133g454kcal2.7g4g48g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g267g214kcal6.9g10.7g16g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4536g4499kcal362.4g137.6g276.2g41g
Valittu annoskoko2268g2249kcal181.2g68.8g138.1g20.5g
Annoskoko puolitettuna1134g1125kcal90.6g34.4g69.1g10.3g
Arvot/100g100g99kcal8g3g6.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=123168